Szlovákia ellen továbbra sem megy, Magyarország - Szlovákia 1-2

Szlovákia ellen továbbra sem megy, Magyarország - Szlovákia 1-2

hir

magyar

magyar válogatott

EB2020

Európa Bajnokság

panucci

h, 09/09/2019 - 23:54

A szlovákok oda-vissza verték a magyar válogatottat, amely így már csak harmadik a csoportjában, pedig több helyzetünk volt, a vendégek kettőből kettőt kihasználtak, sőt az első góljuk lesről született.

 

 

A magyar válogatott a mérkőzés nagy részében irányította a játékot, helyzeteket dolgozott ki, de azokat rendre elpuskázta, az egyetlen szépségdíjas találatunk is pontrúgásból született, Szoboszlai gyönyörűen tekert a jobb felsőbe szabadrúgásból.

 

A magyar válogatott nagy erőkkel rohamozott a mérkőzés elejétől kezdve, az egészpályás letámadás nem tetszett a szlovákoknak, de a játékunk megtört Lovrencsics sérülésével.

A 30. percben Lovrencsics megsérült, le kellett cserélni a Fradi védőjét, Bese állt a helyére. A magyar válogatott innentől kicsit kiesett a ritmusából, nem sikerült eljutni olyan könnyen a vendégek kapujáig, a szlovákok is bátrabban játszottak, könnyebben jutottak a tizenhatos közeléig.

A 40. percben Hamsik beadásánál nem tudott Baráth tisztázni, a jobbról érkező labda Mak elé került, aki viszont a kapuba talált. Amúgy nagy valószínűséggel leshelyzet előzte meg a gólt (0-1)

Az 50. percben Szoboszlai szabadrúgásból tekert a jobb felsőbe. Ez volt az első gólja a felnőtt válogatottban Szoboszlainak! Nem volt ronda találat, csak később kiderült, nem ért pontot (1-1)

Az 56. percben Lobotka indult meg egy kényszerítővel a jobb...

Gyors és megbízható webtárhely olcsón?

10GB korlátlan webtárhely 7000Ft/év

tovább a hírhez...

Forrás: Focimagazin.hu - Monday, 9 September- 22