Sima győzelmet aratott a Dinamo a Ferencváros ellen a Bajnokok Ligája selejtezőben

Sima győzelmet aratott a Dinamo a Ferencváros ellen a Bajnokok Ligája selejtezőben

hir

bl

Bajnokok Ligája

Ferencváros

magyar

Dinamo Zagreb

panucci

k, 08/13/2019 - 22:49

A Dinamo Zagreb négy góllal verte a Ferencvárost, a Fradinak marad az Európa Liga

 

 

A mérkőzés első tizenöt percében inkább a Ferencvárosnak voltak helyzetei Tokmac révén több helyzet is kimaradt, majd a 16. percben Ademi révén megszerezte a vezetést a horvát csapat. Dani Olmo gyönyörű passzal indította a védők közül kilépő Ademit aki Dibusz füle mellé helyezett.

 

Az első félidő hajrájában újra voltak helyzetei a Fradinak, biztató volt a csapat játéka a második félidőre.

Aztán jött a második félidő és kicsit a Fradi játékosai még fejben nem érkeztek ki a pályára, hiszen előbb Petkovicot hagyták teljesen egyedül az ötös előterében, majd Daniel Olmo is betalál.

A 68. percben Civic megkapta a második sárgáját is, emberhátrányba került a Ferencváros. Ráadásul a horvát gólzápor sem maradt annyiban Gojak helyezett szépen a 79. percben a jobb alsóba.

A kilencvenedik percben Petkovic még büntetőt is hibázott, de ekkor már 4-0-ra vezetett a Dinamo, vagyis nem osztott-szorzott nagyon a hibája... A Dinamo 5-1-es összesítéssel jutott tovább.

A Ferencváros kiesett ugyan a Bajnokok Ligájából, de a nemzetközi mérkőzésektől még nem búcsúznak a zöld-fehérek, a jövő héten jön az Európa Liga playoff, vagyis a csoportba jutásért küzd...

Gyors és megbízható webtárhely olcsón?

10GB korlátlan webtárhely 7000Ft/év

tovább a hírhez...

Forrás: Focimagazin.hu - Tuesday, 13 August- 26