Geronazzo-szájat növesztett Sass Dani

Saját vállalkozásba kezdett Sass Dani, a Konyhafőnök egykori finalistája, a vagány gasztroarc saját nevével fémjelzett chiliszószt dobott piacra.

A Viasat3-on tavasztól látható Ide süss! műsorvezetője szereti a csípős ízvilágot, a tökéletes ízharmónia megalkotása mégis megizzasztotta.

– Végig jegyzeteltem, csöpögtettem, mértem, aprítottam, kevergettem, szagolgattam. Négy-öt óra alatt egyliternyi le­vendulás chiliszósz állt össze, ami – nem tagadom – erős, hiszen habanero és jalapeno is van benne – árulta el a műsorvezető, aki a chili erejét is megtapasztalta.

– A fejlesztés intenzív munka volt, ami a szervezetemet is igénybe vette....

tovább a hírhez...

Forrás: Borsonline - 6 nappal ezelőtt

.