Ferencváros - Ludogorec 2-1 Győzelemmel kezdte az idényt a Fradi

Ferencváros - Ludogorec 2-1 Győzelemmel kezdte az idényt a Fradi

Ferencváros

Ludogorets

hir

bl

Bajnokok Ligája

magyar

panucci

sze, 07/10/2019 - 23:42

Előnyből várja a visszavágót a Ferencváros, az első tétmérkőzés az idényben jól alakult

 

 

A Ferencváros sikeres felkészülési időszakon van túl, a győztes mérkőzések önbizalmat is adhatnak, míg az első tétmérkőzésen biztató jeleket is lehetett látni a Ludogorec ellen.

 

A hatodik percben megszerezte a vezetést a Ferencváros, Lovrencsics tekert jobbról középre, Tokmac pedig megelőzte a csukafejessel menteni akaró védőt és lábbal a kapuba paskolta a labdát. (1-0)

A mérkőzés eleje inkább a Fradié volt, majd a vendégek átvették az irányítást, a 31. percben Dibusz elsőre még nagyot védett, de a kipattanóra Swierczok érkezett a leshatárról és a kapuba lőtt. (1-1)

A Ludogorec itt megmutatta, nem rossz csapatról van szó, nem csoda, hogy tavaly a Fehérvár is megküzdött ellenük és nagy szó volt, hogy két mérkőzésen sikerült kiharcolni a továbbjutást.

A Ferencváros a második félidőre úgy jött ki megint a pályára, mint aki tényleg komolyan gondolja a párharcot, volt egy les miatt meg nem adott gól is, majd a 65. percben már érvényes találatnak is lehetett örülni. Tokmac Nguen forgatott meg a tizenhatos baloldalán két játékost, majd tökéletesen tette vissza a labdát. Oleksandr Zubkov pedig kapásból a kapu közepébe zúdított, a vendégek kapusa nem...

Gyors és megbízható webtárhely olcsón?

10GB korlátlan webtárhely 7000Ft/év

tovább a hírhez...

Forrás: Focimagazin.hu - Wednesday, 10 July- 27