Az Atletico Madrid megszenvedett a Getaféval, de győzelemmel kezdte az idényt

Az Atletico Madrid megszenvedett a Getaféval, de győzelemmel kezdte az idényt

hir

spanyol

Atletico Madrid

Getafe

panucci

h, 08/19/2019 - 01:11

Alvaro Morata góljával nyert az Atletico a Getafe ellen

 

 

A spanyol bajnokság első fordulójának vasárnap késő esti mérkőzésén az Atletico Madrid fogadta a Getafét. A mérkőzésen Morata fejesgólja döntött, de volt két kiállítás és kihagyott büntető is.

 

A mérkőzés egyetlen gólja a 23. percben született, Kieran Trippier tekert jobbról középre, Morata pedig a kapu jobb oldalába fejelt.

A 38. percben Jorge Molina kapott pirosat, rálépett a hazai játékos bokájára, elsőre csak sárgát kapott, de a videóbíró elemzése után villant a piros.

A 42. percben Renan Lodi két perc alatt két sárgát gyűjtött össze, a másodiknál arcon csapta felugrás közben a Getafe játékosát, aki gyorsan el is terült, ki is állították a mozdulat miatt a brazil védőt.

A második félidő 55. percében Joao Félix megmutatta, miért is igazolták, egyedül indult meg a jobb szélen, volt ott kötény, megforgatott védők, majd a tizenhatoson belülre érve sikerült büntetőt kiharcolnia. A tizenegyest Morata gyengén lőtte, a labda a kapu jobb oldalába tartott félmagasan és nem is ment szélre, míg Soria kapus eltalálta az irányt és meccsben tartotta a csapatát.

A 66. percben Joao Félix rosszul fogott talajt és sérülés miatt le kellett cserélni, helyére a Real...

Gyors és megbízható webtárhely olcsón?

10GB korlátlan webtárhely 7000Ft/év

tovább a hírhez...

Forrás: Focimagazin.hu - Monday, 19 August- 37